Publicaties

Publicaties

In de Spotlight

Gouden Pollepel -AD : Op zoek naar gelukssprongetjes

Gepubliceerd in: Gouden Pollepel - 31 0ktober 2018  AD In het vroege voorjaar van 2017 besloot het Wereldmuseum zijn inpandige restaurant te sluiten. Binnen drie weken was het afgelopen. Daar sta je dan, als sterrenchef. Wim Severein treurde niet lang en opende zijn...

Lees meer

Sterrenchef start in Marriott

Gepubliceerd in: Lourens Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opende enkele maanden geleden de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende...

Lees meer

Nieuw in Lekker

Gepubliceerd in: Lekker Chef-kok Wim Severein heeft na de sluiting van restaurant Wereldmuseum in 2017 niet stilgezeten. Deze zomer opende hij restaurant The Millèn in de beeldbepalende Millenniumtoren van het Marriott hotel, tegenover Rotterdam...

Lees meer

Willen we nog wel wijn drinken aan tafel?

Gepubliceerd in: Lekker Sprankelende prosecco als aperitief, de sommelier een bijpassend wijnarrangement laten samenstellen voor je dinerkeuze, een cocktail drinken aan de bar: in het restaurantwezen is alcohol alomtegenwoordig. Maar er lijkt een kentering gaande....

Lees meer

Video: Wim Severein over restaurant The Millèn

Gepubliceerd op: chefsfriends.nl Hij kookte een Michelinster bij het Wereldmuseum in Rotterdam. Nadat dit restaurant onverwacht de deuren sloot, liet een nieuw avontuur even op zich wachten. Nu is Wim Severein terug, op een van de mooiste plekken van de Maasstad. Op...

Lees meer

Liever wild dan tam

Gepubliceerd in: JUIST, maandblad van Elsevier. In zijn Rotterdamse keuken met het mooiste uitzicht van Nederland demonstreert Wim Severein hoe je wilde eend bereidt.

Lees meer

Sterrenchef Wim Severein opent deuren The Millèn

Gepubliceerd op: anne-wies.nl Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opende op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende...

Lees meer

Voormalig chef-kok opent sterrenrestaurant

Gepubliceerd in: esquire.com Rotterdam kan er binnenkort zomaar een nieuw sterrenrestaurant bij krijgen. Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant het Wereldmuseum, opent namelijk op 24 juli de deuren van zijn eigen zaak The...

Lees meer

Wim Severein opent deuren restaurant

Gepubliceerd in: chefsfriends.nl Restaurant The Millèn van Wim Severein opent dinsdag 24 juli de deuren. De eetgelegenheid van de chef die bij het Wereldmuseum een Michelinster kookte, huisvest op de eerste etage van Rotterdam Marriott Hotel. Hij kookt er ‘pure...

Lees meer

The Millèn van sterrenchef Wim Severein

Gepubliceerd op: horecatrends.com Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent aanstaande dinsdag,  24 juli, de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met...

Lees meer

Severein van start met eigen restaurant

Gepubliceerd op: Gastronomie - horecavizier.nl Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn...

Lees meer

Rotterdam heeft er weer een geweldig restaurant bij

Gepubliceerd op: winerebel.nl Het zal wel komen doordat de echtgenoot niet van koken houdt dat ik heimelijk verliefd ben op zo ongeveer iedereen die mij iets lekkers voorschotelt. Chef-kok Wim Severein is mijn nieuwste object of affection. Want, wat kan hij koken! Met...

Lees meer

Restaurant The Millèn in Rotterdam medio juli open

Gepubliceerd op: chefsfriends.nl. Chef-kok Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent medio juli zijn eigen high-end restaurant The Millèn op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel. Het team van The Millèn, in de iconische...

Lees meer

Sneak preview van Wim Severein’s The Millèn

Gepubliceerd op: debuik.nl. Het was even speculeren over zijn volgende stap nadat chef-kok Wim Severein maart 2017 genoodzaakt was de deuren van sterrenrestaurant Wereldmuseum te sluiten. Enkele maanden later maakte hij echter al bekend dat hij zijn lang gekoesterde...

Lees meer

Restaurant The Millèn culinaire hotspot

Gepubliceerd op: nouveau.nl Als een deur dicht gaat… Gaat er ergens ook weer een deur open. Zo ook voor Chef Wim Severein die in 2017 de deur zag sluiten van het Wereldmuseum waar hij de keuken...

Lees meer

Topkok opent nieuw restaurant in Rotterdam

Gepubliceerd op: rijnmond.nl Sterrenchef Wim Severein begint in juli een nieuw restaurant in het Rotterdamse Marriott hotel bij Rotterdam Centraal. De jonge Rotterdamse chef had eerder al een ster met zijn brigade gehaald in het Wereldmuseum, nu gaat hij opnieuw voor...

Lees meer

Wim Severein van The Millèn maakt team bekend

Gepubliceerd op: entreemagazine.nl. Chef-kok Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum in Rotterdam, opent half juli zijn eigen high-end restaurant The Millèn op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel. Het team zal bestaan uit onder...

Lees meer