Publications

Publications

In de Spotlight

Een gastronomische aanwinst voor de stad

Gepubliceerd in: Woon- en lifestyle magazine The art of living Een eigen ingang heeft het niet, maar wie de lobby van het Marriott Hotel binnenstapt ziet onmiddellijk het bord dat naar het restaurant op de eerste verdieping verwijst. The Millen biedt een prachtig...

read more

Culinaire Hotspot The Millèn

Gepubliceerd door: SocietyWorld Recht tegenover het grootse Centraal Station in Rotterdam staat de Milleniumtoren, waarin het vijfsterrenhotel The Marriott is gevestigd. Sinds afgelopen zomer heeft de loungebar van het hotel plaatsgemaakt voor The Millèn,...

read more

Restaurant The Millèn krijgt Michelinster

Gepubliceerd door: ad.nl Het restaurant The Millèn van chefkok Wim Severein heeft een Michelinster behaald. Severein behaalde eerder een Michelinster bij Het Wereldmuseum. The Millèn is gevestigd in het Marriott Hotel. Het restaurant is nog geen half jaar...

read more

Op zoek naar gelukssprongetjes

Gepubliceerd in: AD In het vroege voorjaar van 2017 besloot het Wereldmuseum zijn inpandige restaurant te sluiten. Binnen drie weken was het afgelopen. Daar sta je dan, als sterrenchef. Wim Severein treurde niet lang en opende zijn eigen...

read more

Sterrenchef start in Marriott

Gepubliceerd in: Lourens Wim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opende enkele maanden geleden de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn bekende...

read more

Nieuw in Lekker

Gepubliceerd in: Lekker Chef-kok Wim Severein heeft na de sluiting van restaurant Wereldmuseum in 2017 niet stilgezeten. Deze zomer opende hij samen met zijn echtgenote en gastvrouw Ingrid Buikema restaurant The Millèn in de beeldbepalende Millenniumtoren van het...

read more

Willen we nog wel wijn drinken aan tafel?

Gepubliceerd in: Lekker Sprankelende prosecco als aperitief, de sommelier een bijpassend wijnarrangement laten samenstellen voor je dinerkeuze, een cocktail drinken aan de bar: in het restaurantwezen is alcohol alomtegenwoordig. Maar er lijkt een kentering gaande....

read more

Rotterdam heeft er weer een geweldig restaurant bij

Gepubliceerd op: winerebel.nl Het zal wel komen doordat de echtgenoot niet van koken houdt dat ik heimelijk verliefd ben op zo ongeveer iedereen die mij iets lekkers voorschotelt. Chef-kok Wim Severein is mijn nieuwste object of affection. Want, wat kan hij koken! Met...

read more

Severein van start met eigen restaurant

Gepubliceerd op: Gastronomie - horecavizier.nlWim Severein, bekend van voormalig sterrenrestaurant Wereldmuseum, opent op 24 juli de deuren van zijn eigen high-end restaurant The Millèn. Op de eerste etage van het Rotterdam Marriott Hotel kookt de chef-kok met zijn...

read more