Onze menukaart

In de keuken van The Millèn krijgen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol. Elke maand verrassen we onze gasten met een nieuw menu. ‘Echt eten’: onze gerechten zijn puur, herkenbaar en toch spannend.

Onze Menukaart

In de keuken van The Millèn krijgen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol. Elke maand verrassen we onze gasten met een nieuw menu. ‘Echt eten’: onze gerechten zijn puur, herkenbaar en toch spannend.

Menu

Oktober

Oktober dé maand dat de herfst letterlijk zijn intrede doet. U ziet de creativiteit van het team terug op de menukaart van oktober; verrassende combinaties met de herfstprodukten bij uitstek zoals eekhoorntjesbrood, herfsttruffel, walnoten, pompoen, knollen en Doyenné du Comice peer.

Dutch Yellowtail- Kingfish (Hamachi)

Sinds juni 2017 kweekt Kingfish Zeeland de Dutch Yellowtail in Kats, vlakbij de Zeelandbrug. Deze vis zwemt normaal in de Zuidelijke Oceaan bij Australië. Het is een roofvis die verwant is aan de makreel en een goed alternatief voor tonijn.
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Het kweken gebeurt zonder chemicaliën, antibiotica of vaccins, met 100 procent groene energie en biologische, niet genetisch gemanipuleerde voeding gemaakt van visafval. De vissen zwemmen in gezuiverd zeewater uit de Oosterschelde.
Kweekvis heeft een minder goede naam, maar als de kwaliteit en de smaak goed is en de kweek duurzaam, dan is er niets mis met het gebruik ervan. De Dutch Yellowtail heeft een stevige en tegelijkertijd sappige structuur, een delicate smaak die niet te vissig overkomt, mooi wit tot lichtroze vlees, hij is verantwoord, duurzaam en een groot voordeel: de Yellowtail wordt vers aangeleverd aan de restaurants in plaats van met ‘foodmiles’ en bevroren.

Update Covid-19:
Met de extra veiligheidsmaatregelen die we hebben genomen zorgen we ervoor dat we u in een prettige, veilige omgeving kunnen ontvangen met de gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Om u de tijd te geven om op uw gemak te dineren gaan we al om 17 uur open ipv om 18 uur, dit totdat de verplichte sluiting om 22 uur wordt opgeheven.
De lunch wordt op de normale tijden geserveerd.

Openingstijden

ZONDAG – MAANDAG
Gesloten

DINSDAG – VRIJDAG
12.00 – 14.30
18.00 – 22.00

ZATERDAG
18.00 – 22.00

Contactgegevens

Locatie: Weena 686, 3012 CN Rotterdam
Tel: 010 430 23 33
E-mail: info@restaurantthemillen.nl

Direct online reserveren

Als eerste het laatste nieuws!

Wilt u elke maand het nieuwe menu en overig nieuws over restaurant The Millèn als eerst ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! 

We gebruiken uw gegevens alleen om u de nieuwsbrief toe te sturen (privacyverklaring).