Onze menukaart

In de keuken van The Millèn krijgen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol. Elke maand verrassen we onze gasten met een nieuw menu. ‘Echt eten’: onze gerechten zijn puur, herkenbaar en toch spannend.

Onze Menukaart

In de keuken van The Millèn krijgen pure ingrediënten uit het seizoen de hoofdrol. Elke maand verrassen we onze gasten met een nieuw menu. ‘Echt eten’: onze gerechten zijn puur, herkenbaar en toch spannend.

Menu

Juli

De zomer is begonnen zowel in de natuur als op onze menukaart; heerlijke zomerprodukten in het menu van de maand juni zoals o.a. Canadese canner, rode mul, zomerse groenten en uiteraard het rode fruit.
De zomer vindt u helemaal terug op de dessertkaart met 3 gerechten op basis van rood fruit, waaronder Cerisa kersen:

Een Cerisa kers is optimaal aan de boom gerijpt, zolang dat “de inkt in de steel komt”. Hierdoor is de Cerisa subliem van smaak, donkerrood paars van kleur en glanst zomersvers. Een Cerisa heeft een lange groene steel met een kurk,  dit is het gedeelte waarmee de steel aan de boom hecht. Het plukken van de kersen moet zorgvuldig gebeuren, een Cerisa is met kurk, hierdoor blijft hij sappig én met een zalige bite! Een Cerisa kers is van het ras Kordia of Regina en hebben in verhouding een kleine pit en dus meer vruchtvlees.

Openingstijden

ZONDAG – MAANDAG
Gesloten

DINSDAG – VRIJDAG
12.00 – 14.30
18.00 – 22.00

ZATERDAG
18.00 – 22.00

Contactgegevens

Locatie: Weena 686, 3012 CN Rotterdam
Tel: 010 430 23 33
E-mail: info@restaurantthemillen.nl

Direct online reserveren

Als eerste het laatste nieuws!

Wilt u elke maand het nieuwe menu en overig nieuws over restaurant The Millèn als eerst ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! 

We gebruiken uw gegevens alleen om u de nieuwsbrief toe te sturen (privacyverklaring).