• Impressie
  • Over The Millèn
Restaurant The Millèn
  • Home
  • Menukaart
  • Cadeaubon
  • Kerst 2025
  • Arrangementen
    • The Millèn All-in Deal
    • Special Lunch Deal
    • Six O’Clock Deal
    • Gourmet Package Hotel Deal
  • Contact
  • Engels
Selecteer een pagina

Liever wild dan tam

door Wim Severein | okt 11, 2018 | Restaurant The Millèn

Gepubliceerd in: JUIST, maandblad van Elsevier.

In zijn Rotterdamse keuken met het mooiste uitzicht van Nederland demonstreert Wim Severein hoe je wilde eend bereidt.

Lees hier het gehele bericht

Recent Posts

  • The Millèn cover story RCD Magazine
  • The Millèn in de Lekker Top-100
  • Gault&Millau – The Millèn
  • The Millèn – Michelin Gids Nederland 2021
  • Interview in SMAAKmag. Vakman in hart en nieren
© Restaurant The Millèn || Website gemaakt door StudioLien
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.OkPrivacyverklaring