Arrangementen

Arrangementen

SIX O’CLOCK DEAL  € 56,- p.p. (18.00-20.00 uur)

Ontsnap even aan de hectiek en laat je tussen 18.00 en 20.00 uur volledig in de watten leggen bij The Millèn tijdens een 3-gangen diner met extra’s voor slechts € 56,- per persoon!
Deze unieke deal is enkel om 18:00 uur te reserveren en uw avond in The Millèn zal om 20:00 uur ten einde komen.

Dit arrangement bestaat uit:
– ontvangst om 18.00 uur met een bruisend aperitief
– 3 gangen menu
– plat of bruisend tafelwater
– afsluitend koffie/thee met huisgemaakte friandises
– verblijf in The Millèn komt om 20.00 uur ten einde

Niet i.c.m. andere acties
Te reserveren t/m 30 september 2020

MAESTRO CONCERTMENU

Met het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben we een arrangement samengesteld voor iedereen die voorafgaand aan het concert graag culinair wil dineren. Wij begrijpen dat u hiervoor minder tijd heeft dan normaal, dus serveren wij u ons “Maestro Concertmenu” tussen 18.00 en 20.00, zodat u op tijd in De Doelen bent. Het menu bestaat uit een 2-gangen diner inclusief een waterarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises voor €42,50 per persoon. Koop hier uw kaartjes voor het concert en maak uw reservering via reserveringen@restaurantthemillen.nl onder vermelding van “Maestro Concertmenu”. 

Rotterdam Marriott Hotel – Restaurant The Millèn: ‘Gourmet Package Deal’

Restaurant The Millèn,  in de Michelingids van 2020 ook weer beloond met 1 Michelinster, is gevestigd op de ‘R’ etage van het Rotterdam Marriott Hotel (5 sterren). Dit biedt veel voordelen en een daarvan is ons gezamenlijke arrangement: “Gourmet Package Deal”.

De prijs van dit arrangement is € 235,- p.p. (op basis van 2 personen, incl. BTW en excl. 6,5% City tax) en bestaat uit:
– overnachting in het Marriott Hotel in een Executive Room met toegang tot de M Club Lounge, inclusief ontbijt en faciliteiten als gratis wifi
6 gangen all in diner in restaurant The Millèn: ontvangst met glas champagne, tafelwater, 6-gangen menu met bijpassende wijnen, koffie/thee servies met friandises

Het arrangement is te reserveren van dinsdag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie en reserveringen klik hier voor de  link naar Gourmet Package Deal . Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de reserveringsafdeling van het Rotterdam Marriott Hotel op +31 10 4302222 of via reservations@marriottrotterdam.com. Het hotel zal uw reservering bij The Millèn maken en aan u bevestigen.