Arrangementen

Arrangementen

SIX O’CLOCK DEAL  € 56,- p.p. (18.00-20.00 uur)

Ontsnap even aan de hectiek en laat je tussen 18.00 en 20.00 uur volledig in de watten leggen bij The Millèn tijdens een 3-gangen diner met extra’s voor slechts € 56,- per persoon!
Deze unieke deal is enkel om 18:00 uur te reserveren en uw avond in The Millèn zal om 20:00 uur ten einde komen.

Dit arrangement bestaat uit:
– ontvangst om 18.00 uur met een bruisend aperitief
– 3 gangen menu
– plat of bruisend tafelwater
– afsluitend koffie/thee met huisgemaakte friandises
– verblijf in The Millèn komt om 20.00 uur ten einde

Niet i.c.m. andere acties
Te reserveren t/m 30 september 2020

Back in Business Arrangement €99.50

Vanaf het moment dat we weer ‘back in business’ zijn kunt u genieten van een bijzonder all-in arrangement voor €99.50 per persoon! Ons back in business-arrangement bestaat uit:

  • ontvangst met een bruisend aperitief
  • 5-gangenmenu
  • bijpassende wijn bij elke gang
  • tafelwater
  • koffie/thee met friandises

Het arrangement is beschikbaar vanaf de 1ste dag dat we weer open zijn tot en met 31 augustus 2020. U kunt dit arrangement reserveren o.v.v. Back In Business.

Note: onze zomervakantie-sluiting komt te vervallen, we blijven de hele zomer open!

MAESTRO CONCERTMENU

Met het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben we een arrangement samengesteld voor iedereen die voorafgaand aan het concert graag culinair wil dineren. Wij begrijpen dat u hiervoor minder tijd heeft dan normaal, dus serveren wij u ons “Maestro Concertmenu” tussen 18.00 en 20.00, zodat u op tijd in De Doelen bent. Het menu bestaat uit een 2-gangen diner inclusief een waterarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises voor €42,50 per persoon. Koop hier uw kaartjes voor het concert en maak uw reservering via reserveringen@restaurantthemillen.nl onder vermelding van “Maestro Concertmenu”. 

Rotterdam Marriott Hotel – Restaurant The Millèn: ‘Gourmet Package Deal’

Restaurant The Millèn,  in de Michelingids van 2020 ook weer beloond met 1 Michelinster, is gevestigd op de ‘R’ etage van het Rotterdam Marriott Hotel (5 sterren). Dit biedt veel voordelen en een daarvan is ons gezamenlijke arrangement: “Gourmet Package Deal”.

De prijs van dit arrangement is € 235,- p.p. (op basis van 2 personen, incl. BTW en excl. 6,5% City tax) en bestaat uit:
– overnachting in het Marriott Hotel in een Executive Room met toegang tot de M Club Lounge, inclusief ontbijt en faciliteiten als gratis wifi
6 gangen all in diner in restaurant The Millèn: ontvangst met glas champagne, tafelwater, 6-gangen menu met bijpassende wijnen, koffie/thee servies met friandises

Het arrangement is te reserveren van dinsdag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie en reserveringen klik hier voor de  link naar Gourmet Package Deal . Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de reserveringsafdeling van het Rotterdam Marriott Hotel op +31 10 4302222 of via reservations@marriottrotterdam.com. Het hotel zal uw reservering bij The Millèn maken en aan u bevestigen.