Arrangementen

Arrangementen

Rotterdam Marriott Hotel – Restaurant The Millèn: ‘Special Gourmet Package Deal’

Restaurant The Millèn,  in de Michelingids van 2020 ook weer beloond met 1 Michelinster, is gevestigd op de ‘R’ etage van het Rotterdam Marriott Hotel (5 sterren). Geniet van een diner in Restaurant The Millèn met aansluitend een overnachting in het hotel met de “Special Gourmet Package Deal”.

De prijs van dit arrangement is € 175,- p.p. (op basis van 2 personen, incl. BTW en excl. city tax) en bestaat uit:
– overnachting in het Marriott Hotel in een Executive Room inclusief ontbijt
uitgebreid diner in restaurant The Millèn: ontvangst met glas champagne, tafelwater, 6-gangenmenu, koffie/thee servies met friandises

Het arrangement is te reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag van 23 oktober t/m 15 november 2020 op basis van beschikbaarheid. Aanvang diner tussen 17.00 en 19.00 uur. Er zijn 15 kamers per nacht beschikbaar voor dit arrangement. Dit arrangement is alleen te reserveren bij het Marriott Hotel.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u ook direct contact opnemen met de reserveringsafdeling van het Rotterdam Marriott Hotel op +31 10 4302222 of via reservations@marriottrotterdam.com. Het hotel zal uw reservering bij The Millèn maken en aan u bevestigen.

SIX O’CLOCK DEAL  € 56,- p.p. (18.00-20.00 uur)

Ontsnap even aan de hectiek en laat je tussen 18.00 en 20.00 uur volledig in de watten leggen bij The Millèn tijdens een 3-gangen diner met extra’s voor slechts € 56,- per persoon!
Deze unieke deal is enkel om 18:00 uur te reserveren en uw avond in The Millèn zal om 20:00 uur ten einde komen.

Dit arrangement bestaat uit:
– ontvangst om 18.00 uur met een bruisend aperitief
– 3 gangen menu
– plat of bruisend tafelwater
– afsluitend koffie/thee met huisgemaakte friandises
– verblijf in The Millèn komt om 20.00 uur ten einde

Niet i.c.m. andere acties
Te reserveren t/m 23 december 2020

N.B. Dit arrangement is tijdens de lockdown niet te reserveren in combinatie met het hotel

MAESTRO CONCERTMENU

Met het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben we een arrangement samengesteld voor iedereen die voorafgaand aan het concert graag culinair wil dineren. Wij begrijpen dat u hiervoor minder tijd heeft dan normaal, dus serveren wij u ons “Maestro Concertmenu” tussen 18.00 en 20.00, zodat u op tijd in De Doelen bent. Het menu bestaat uit een 2-gangen diner inclusief een waterarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises voor €42,50 per persoon. Koop hier uw kaartjes voor het concert en maak uw reservering via reserveringen@restaurantthemillen.nl onder vermelding van “Maestro Concertmenu”.