Arrangementen

Arrangementen

Rotterdam Marriot Hotel – Restaurant The Millèn: ‘Gourmet Package Deal’

Restaurant The Millèn,  in de Michelingids van 2020 ook weer beloond met 1 Michelinster, is gevestigd op de ‘R’ etage van het Rotterdam Marriott Hotel (5 sterren). Dit biedt veel voordelen en een daarvan is ons gezamenlijke arrangement: “Gourmet Package Deal”.

De prijs van dit arrangement is € 235,- p.p. (op basis van 2 personen, incl. BTW en excl. 6,5% City tax) en bestaat uit:
– overnachting in het Marriott Hotel in een Executive Room met toegang tot de M Club Lounge, inclusief ontbijt en faciliteiten als gratis wifi
6 gangen all in diner in restaurant The Millèn: ontvangst met glas champagne, tafelwater, 6-gangen menu met bijpassende wijnen, koffie/thee servies met friandises

Het arrangement is te reserveren van dinsdag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie en reserveringen klik hier voor de  link naar Gourmet Package Deal . Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de reserveringsafdeling van het Rotterdam Marriott Hotel op +31 10 4302222 of via reservations@marriottrotterdam.com. Het hotel zal uw reservering bij The Millèn maken en aan u bevestigen.

MAESTRO CONCERTMENU

Met het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben we een arrangement samengesteld voor iedereen die voorafgaand aan het concert graag culinair wil dineren. Wij begrijpen dat u hiervoor minder tijd heeft dan normaal, dus serveren wij u ons “Maestro Concertmenu” tussen 18.00 en 20.00, zodat u op tijd in De Doelen bent. Het menu bestaat uit een 2-gangen diner inclusief een waterarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises voor €42,50 per persoon. Koop hier uw kaartjes voor het concert en maak uw reservering via reserveringen@restaurantthemillen.nl onder vermelding van “Maestro Concertmenu”.