Arrangementen

Arrangementen

Rotterdam Marriot Hotel – Restaurant The Millèn: ‘Gourmet Package Deal’

Restaurant The Millèn,  in de Michelingids van 2019 beloond met 1 Michelinster, is gevestigd op de ‘R’ etage van het Rotterdam Marriott Hotel (5 sterren). Dit biedt veel voordelen en een daarvan is ons gezamenlijke arrangement: “Gourmet Package Deal”.

De prijs van dit arrangement is € 235,- p.p. (op basis van 2 personen, incl. BTW en excl. 6,5% City tax) en bestaat uit:
– overnachting in het Marriott Hotel in een Executive Room met toegang tot de M Club Lounge, inclusief ontbijt en faciliteiten als gratis wifi
– 6 gangen all in diner in restaurant The Millèn: ontvangst met glas champagne, tafelwater, 6-gangen menu met bijpassende wijnen, koffie/thee servies met friandises

Het arrangement is te reserveren van dinsdag t/m zaterdag op basis van beschikbaarheid.

Voor meer informatie en reserveringen klik hier voor de  link naar Gourmet Package Deal . Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de reserveringsafdeling van het Rotterdam Marriott Hotel op +31 10 4302222 of via reservations@marriottrotterdam.com. Het hotel zal uw reservering bij The Millèn maken en aan u bevestigen.

Philharmonisch Orkest

Met het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben we een arrangement samengesteld voor iedereen die voorafgaand aan het concert graag culinair wil dineren. Wij begrijpen dat u hiervoor minder tijd heeft dan normaal, dus serveren wij u ons “Maestro Concertmenu” tussen 18.00 en 20.00, zodat u op tijd in De Doelen bent. Het menu bestaat uit een 2-gangen diner inclusief een waterarrangement en koffie of thee met huisgemaakte friandises voor €42,50 per persoon. Koop hier uw kaartjes voor het concert en maak uw reservering via reserveringen@restaurantthemillen.nl onder vermelding van “Maestro Concertmenu”. 

 

JUBILEUMMENU

WIE JARIG IS TRAKTEERT…..!!!!!
Op 18 juli aanstaande bestaat The Millèn één jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Daarom serveren wij van 18 juli t/m 31 augustus 2019 een Jubileummenu voor €97,50 p.p. Dit all-in arrangement bestaat uit:
een bruisend aperitief- 5 gangen menu- bijpassende wijnen- tafelwater- koffie met friandises
U kunt reserveren voor dit arrangement via ons reserveringssysteem hiernaast.
(alleen geldig van 18 juli t/m 31 augustus 2019)