Publications
Publications
In de Spotlight
The Millèn cover story RCD Magazine
Gepubliceerd in: RCD Magazine
The Millèn in de Lekker Top-100
Wij zijn trots te kunnen melden dat we in de top 100 zijn geëindigd van de top 500 van Lekker!
Interview in SMAAKmag. Vakman in hart en nieren
Het uitzicht is een levend schilderij, een schilderij van een stad in beweging. Op het meest centrale punt van Rotterdam, op de eerste etage van het Marriott, huisvest het sterrenrestaurant van Wim Severein: The Millèn. Exclusief voor SMAAKmag. geeft deze bescheiden...
Gault&Millau – The Millèn
Gault&Millau review Op de eerste verdieping van het Marriot hotel eet je uitstekend en tegen prima prijzen. Het uitzicht op het Centraal Station is uniek en er ligt een grote P-garage onder het plein. De bediening is goed op elkaar ingewerkt, de wijnkaart is...
The Millèn – Michelin Gids Nederland 2021
Het advies van de MICHELIN Gids De Millenniumtoren is een Rotterdamse landmark. Dankzij de komst van dit vintage designrestaurant is het nu ook een bestemming voor foodies. De open keuken en de grote glaspartijen die uitzicht bieden op het centraal station stelen hier...
Interview OPEN Rotterdam
Gepubliceerd op: OPEN Rotterdam Gina, bekend van haar Rotterdamse natuurvlogs, onderzoekt in de splinternieuwe serie ‘Rotterdam Eet’ de impact die het coronavirus heeft op ons eetpatroon. Daarom gaat ze op bezoek bij horecazaken die hun deuren dicht moeten houden, in...
The Millen bij RTL Business Class
Geplaatst in Culinair Chef Wim Severein en sommelier Rick de Bruijn waren op zondag 10 mei 2020 te zien in het programma Business Class bij Harry Mens. Eigenaar Wim Severein kan niet wachten om weer open te gaan met zijn restaurant. “Ruimte is hier genoeg, dus aan de...
Michelin gids 2020
Gepubliceerd in de: Michelin gids 2020 Restaurant The Millèn MODERNE KEUKEN - De Millenniumtoren is een Rotterdamse landmark. Dankzij de komst van dit vintage designrestaurant is het nu ook een bestemming voor foodies. De open keuken en de grote glaspartijen die...
Gault & Millau 2020
Gepubliceerd in de: Gault&Millau The Millèn 14.5/20 Op de eerste verdieping van het Marriot hotel eet je uitstekend en tegen prima prijzen. Het uitzicht op het Centraal Station is uniek en er ligt een grote P-garage onder het plein. De bediening is goed op elkaar...
Lekker 2020 – Nieuw in Top 100
Gepubliceerd in: Lekker top 100 2020 The Millèn komt als nieuwe binnenkomer op plaats 97 te staan. Patron-cuisinier Wim Severein heeft het vak tot in de finesse in de vingers. Hij maakt indruk met een lichte, pure kookstijl zonder overbodige fratsen. Op z’n...