Publications

Publications

In de Spotlight

Interview in SMAAKmag. Vakman in hart en nieren

Interview in SMAAKmag. Vakman in hart en nieren

Het uitzicht is een levend schilderij, een schilderij van een stad in beweging. Op het meest centrale punt van Rotterdam, op de eerste etage van het Marriott, huisvest het sterrenrestaurant van Wim Severein: The Millèn. Exclusief voor SMAAKmag. geeft deze bescheiden...

read more
Gault&Millau – The Millèn

Gault&Millau – The Millèn

Gault&Millau review Op de eerste verdieping van het Marriot hotel eet je uitstekend en tegen prima prijzen. Het uitzicht op het Centraal Station is uniek en er ligt een grote P-garage onder het plein. De bediening is goed op elkaar ingewerkt, de wijnkaart is...

read more
The Millèn – Michelin Gids Nederland 2021

The Millèn – Michelin Gids Nederland 2021

Het advies van de MICHELIN Gids De Millenniumtoren is een Rotterdamse landmark. Dankzij de komst van dit vintage designrestaurant is het nu ook een bestemming voor foodies. De open keuken en de grote glaspartijen die uitzicht bieden op het centraal station stelen hier...

read more
Interview OPEN Rotterdam

Interview OPEN Rotterdam

Gepubliceerd op: OPEN Rotterdam Gina, bekend van haar Rotterdamse natuurvlogs, onderzoekt in de splinternieuwe serie ‘Rotterdam Eet’ de impact die het coronavirus heeft op ons eetpatroon. Daarom gaat ze op bezoek bij horecazaken die hun deuren dicht moeten houden, in...

read more
The Millen bij RTL Business Class

The Millen bij RTL Business Class

Geplaatst in Culinair Chef Wim Severein en sommelier Rick de Bruijn waren op zondag 10 mei 2020 te zien in het programma Business Class bij Harry Mens. Eigenaar Wim Severein kan niet wachten om weer open te gaan met zijn restaurant. “Ruimte is hier genoeg, dus aan de...

read more
Michelin gids 2020

Michelin gids 2020

Gepubliceerd in de: Michelin gids 2020 Restaurant The Millèn MODERNE KEUKEN - De Millenniumtoren is een Rotterdamse landmark. Dankzij de komst van dit vintage designrestaurant is het nu ook een bestemming voor foodies. De open keuken en de grote glaspartijen die...

read more
Gault & Millau 2020

Gault & Millau 2020

Gepubliceerd in de: Gault&Millau The Millèn 14.5/20 Op de eerste verdieping van het Marriot hotel eet je uitstekend en tegen prima prijzen. Het uitzicht op het Centraal Station is uniek en er ligt een grote P-garage onder het plein. De bediening is goed op elkaar...

read more
Lekker 2020 – Nieuw in Top 100

Lekker 2020 – Nieuw in Top 100

Gepubliceerd in: Lekker top 100 2020 The Millèn komt als nieuwe binnenkomer op plaats 97 te staan. Patron-cuisinier Wim Severein heeft het vak tot in de finesse in de vingers. Hij maakt indruk met een lichte, pure kookstijl zonder overbodige fratsen. Op z’n...

read more